UA-55136588-1

Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Distribuie
Cauta

Coş de cumpărături

0 produs(e) - 0,00LEI Vezi Cos
Coşul tău este gol!

Categorii

  • Inaltare suspensie 4x4
  • Piese 4x4
  • Accesorii Off-Road
  • Lumini

Kituri suspensie Old Man Emu

Kituri suspensie Old Man Emu

OME - Old Man Emu este divizia de suspensii 4x4 a lui ARB Australia - leaderul mondial la accesoriile 4x4.

Plecand de la eleganta si capacitatea de absorbtie a socurilor ale legendarei pasari australiene Emu, ARB a conceput un sistem performant si complex de suspensii pentru toate modelele de vehicule 4x4. Exista o suspensie ideala pentru fiecare situatie: arcuri cu foi sau elicoidale, bare de torsiune, amortizoare - mai soft sau mai heavy functie de tipul si destinatia vehiculului. Suspensiile OME realizeaza si ridicarea vehiculului si sunt optime atat la mersul pe sosea cat si in off-road.

ARB acorda mare atentie si bugete pe masura pentru cercetare si dezvoltarea suspensiilor pentru fiecare model 4x4 in parte. Acestea sunt testate atat in laborator cat si in teren si au omologari internationale, inclusiv TUV. Sunt perfect compatibile cu sistemele electronice de control a franarii si stabilitatii ABS, ESP, VSC si TRC.

Foarte importanta este consilierea pentru alegerea variantei optime de suspensie functie de masina, de incarcarea permanenta actuala sau viitoare si de destinatia masinii: off-road recreational, utilitara, pentru expeditii, concursuri, tractari, etc.


Piese auto Market 4x4 © 2020

Theme by Seoline