UA-55136588-1

Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Distribuie
Cauta

Coş de cumpărături

0 produs(e) - 0,00LEI Vezi Cos
Coşul tău este gol!

Categorii

  • Inaltare suspensie 4x4
  • Piese 4x4
  • Accesorii Off-Road
  • Lumini

Falken

Falken

Marca FALKEN este parte integrantă a grupului japonez Sumitomo Rubber Industries, unul dintre numele cu o tradiţie de peste 100 de ani în industria anvelopelor şi produselor din cauciuc. Falken s-a impus rapid pe piaţa de profil drept o marcă al cărei pedigree japonez se împleteşte perfect cu experienţa în motorsport. Astfel, pe lângă know-how-ul japonez, anvelopele produse sub brandul FALKEN beneficiază şi de un program de testare foarte solicitant, în cadrul cursei de anduranţă de 24 de ore de la Nürburgring, sau în competiţii de drift din întreaga lume.
Datele astfel obţinute în motorsport completează eforturile depuse de specialiştii din departamentul de cercetare şi dezvoltare al companiei, pentru a rezulta în final o gamă de anvelope care oferă un nivel mare de siguranţă, fiabilitate şi eficienţă, dar şi un cost de producţie excelent.

Falken Wildpeak sunt anvelopele sport şi de raliu, pentru orice tip de teren, care dispun de un design special şi sunt ideale pentru şoferii ambiţioşi de automobile 4x4, pick-up sau SUV.


Piese auto Market 4x4 © 2020

Theme by Seoline